CZECH TRAVEL MARKET
Odebírat novinky
Místo konání - LETŇANY
PVA EXPO PRAHA Výstaviště Letňany

150 destinací v Evropě, 13 mezinárodních základen, 100 letadel, přes 5.000 pracovníků – to je Eurowings


O společnosti Eurowings
Eurowings je uznávanou leteckou společností skupiny Lufthansa a je tak součástí největší evropské letecké skupiny. Svým jasným postavením jako evropský významný přepravce pro rekreační a obchodní cestující se Eurowings jednoznačně odlišuje od segmentu ultra-nízkonákladových přepravců a umožňuje svým zákazníkům létat levně a flexibilně s četnými možnostmi rezervace a výhod, stejně jako zákaznicky přátelskými službami. Německá letecká společnost svým hodnotovým konceptem reaguje na základní potřeby dnešních cestujících v letecké dopravě: ještě větší flexibilitu, pohodlí a udržitelnost. Eurowings nabízí přímé lety do přibližně 150 destinací v Evropě. S 13 mezinárodními základnami – včetně Mallorky jako evropského dovolenkového ostrova číslo 1 – je dceřiná společnost Lufthansy jednou z největších leteckých společností pro volný čas v Evropě. V současnosti má flotilu přibližně 100 letadel a zaměstnává přes 5.000 pracovníků.

 

Portfolio Eurowings
Od října 2021 zřídila Eurowings základnu v Praze. Letošní zimu Eurowings nabízí přímé lety z Prahy do více než 8 destinací, včetně Německa (Düsseldorf), Itálie (Řím), Portugalska (Funchal), Španělska (Alicante, Barcelona, ​​Malaga, Mallorca), Švýcarska (Ženeva). V letním letovém řádu se počet přímých letů zvyšuje na více než dvojnásobek, což poskytuje ještě větší škálu možností cestování.

 

Zajímavost 
Horkovzdušný balon Eurowings nyní pravidelně startuje ze slunného ostrova Mallorca. Nová turistická atrakce je k dispozici po celý rok a prohlídky je možné rezervovat prostřednictvím mallorcaballoons.com webové stránky. Standardní let horkovzdušným balónem stojí od 188 EUR, cestující Eurowings dostanou 10 % slevu.






Více
Sociální sítě