CZECH TRAVEL MARKET
Odebírat novinky
Místo konání - LETŇANY
PVA EXPO PRAHA Výstaviště Letňany

Start veletrhů FOR INTERIOR, FOR GARDEN a DESIGN SHAKER a výhodné nabídky na shopex.cz


Ve čtvrtek odstartovala trojice významných veletrhů FOR INTERIOR, FOR GARDEN a DESIGN SHAKER na PVA EXPO PRAHA. K těmto událostem přinášíme i exkluzivní online akce prostřednictvím našeho marketplace shopex.cz, kde najdete výrobky přímo od vystavovatelů s atraktivními slevami.

 

Pokud jste profesionálem v oblasti interiérového designu nebo hledáte inspiraci pro váš domov, nenechte si ujít veletrh FOR INTERIOR. Zde si můžete osobně prohlédnout nejnovější inovace z oblasti nábytku, interiéru a bytového designu. Mnohé veletržní stánky jsou zaměřeny na produkty, které spojují bytový interiér s lidským zdravím a jejich produkty jsou navrženy tak, aby poskytovaly maximální komfort. Jeden z takových stánků má na PVA EXPO PRAHA náš partner 3D Express, který se specializuje na ergonomické židle ideální pro zlepšení vašeho pracovního prostředí a také pro podporu zdraví vaší páteře. Produkty od partnera 3D Express najdete do neděle 14.4. v hale 3, na stánku B15. Tyto ergonomické židle nabízíme s exkluzivní slevou 10 % na shopex.cz nejen v průběhu veletrhu. Akce potrvá až do 25. dubna 2024.

 

Delso Interiéry, další z našich partnerů, představuje na veletrhu inovativní řešení v podobě výškově nastavitelných elektrických stolů a ergonomických židlí, které jsou speciálně navrženy pro podporu efektivity a pohodlí ve vašem pracovním prostoru. Toto inovativní kancelářské vybavení si můžete prohlédnout na stánku B22 v hale 3. Produkty od partnera Delso Interiéry budou během a po skončení veletrhu k dispozici pro nákup na shopex.cz a do 25. dubna 2024 navíc za akční ceny.

 

Nevynechejte ani nabídku od partnera Mozabrick, od kterého na shopex.cz získáte slevu 15 % na unikátní pixelové mozaiky. Tyto mozaiky jsou fantastickým způsobem, jak proměnit standardní fotografie v oslnivé umělecké dílo, které přidá vašemu interiéru jedinečný charakter.

 

Pozvánka na PVA EXPO PRAHA je určena hlavně pro ty, kteří mají zájem o nejnovější trendy a produkty v oblasti interiérového a zahradního designu a inovací. Veletrhy probíhají do konce tohoto víkendu, poskytující výjimečnou příležitost pro všechny návštěvníky spojit fyzickou prezentaci produktů s výhodami online nákupů prostřednictvím marketplace shopex.cz. Využijte tuto unikátní šanci objevit nové produkty, získat profesionální rady od výrobců a následně si vybrané produkty zakoupit s atraktivními slevami online a dopravou zdarma až k vám domů.

 

Navštivte nás na shopex.cz a transformujte své domácí a pracovní prostředí do nejnovější trendů s produkty, které nabízíme za neodolatelné ceny.

 






Více
Sociální sítě