CZECH TRAVEL MARKET
Odebírat novinky
Místo konání - LETŇANY
PVA EXPO PRAHA Výstaviště Letňany

Podporujeme cestovní ruch: Veletrh CZECH TRAVEL MARKET pokračuje v přípravách


Listopadové a prosincové akce z veletržního kalendáře PVA EXPO PRAHA pokračují v přípravách. Mezi nimi i kontraktační veletrh cestovního ruchu CZECH TRAVEL MARKET. Představí novinky a trendy z oboru ve dnech 24. a 25. listopadu 2020. Na letňanském výstavišti se sejdou nejvýznamnější cestovní kanceláře, agentury, dopravci, hoteliéři nebo poskytovatelé služeb a další.

CZECH TRAVEL MARKET je klíčovým B2B veletrhem, který nabízí možnost setkání všech profesionálů z cestovního ruchu, výměnu zkušeností, absolvování workshopů se zahraničními partnery a navázání nových obchodních kontaktů a spolupráce. V listopadu se především zaměří na strategie, jak zvládnout současnou situaci v oboru vzhledem ke koronavirové krizi.

Aby byli všichni účastníci v maximálním bezpečí, nastavili organizátoři akce opatření chránící vystavovatele i návštěvníky. V halách PVA EXPO PRAHA jsou z důvodu určeného maximálního počtu osob v jednotlivých sektorech v jeden okamžik v prostorách instalovány technologie mapující aktuální množství lidí. Změnilo se i rozložení expozic uvnitř hal, kdy jsou rozšířeny uličky v průchozích koridorech a odděleny stánky. Součástí nového vybavení areálu jsou i stojany s dezinfekcí na ruce a častěji se dezinfikují i prostory výstaviště. Tým koordinátorů kontroluje dodržování povinnosti pohybovat se v prostorách se zakrytými dýchacími cestami. Vzhledem k modernímu vybavení hal a jejich prostupnosti je ve vnitřních prostorách zajištěn přísun čerstvého vzduchu, nikoliv recyklován vnitřní vzduch.

Mezi vystavovateli se objeví významné tuzemské i zahraniční společnosti, například CEKARE, DAEN, IC Travel Group, ATIS, AnChoice CZ, Union poisťovňa, AGROLEX, SIAM TRAVEL INTERNATIONAL, CK Experitour, AMERICA TOURS, GARGANO CK, DUTCH MASTERS, Plzeňský kraj, 101 cestovní kancelář ZEMEK nebo AZ TOUR. Těšit se mohou návštěvníci také na zajímavé workshopy, například od maďarských vystavovatelů.

Vzhledem k současné situaci a nutnosti přizpůsobit se turbulentním změnám v oblasti turismu se letos veletrh CZECH TRAVEL MARKET více zaměří na nastavení a prezentaci strategií, a to jak pro partnera veletrhu, agenturu CzechTourism, tak pro destinaci Česká republika. Při příležitosti konání této akce se tedy v prostorách PVA EXPO PRAHA uskuteční dne 24. listopadu CzechTourism Strategy Day, kde budou mimo jiné přítomni i ředitelé zahraničních zastoupení agentury CzechTourism, kteří přinesou aktuální informace a novinky z jejich zdrojových trhů. Součástí programu bude také představení Strategie rozvoje cestovního ruchu 2021–2030, kterou tvoří Ministerstvo pro místní rozvoj ČR, a Národního programu podpory ČR v regionech na další období. Celý program bude přenášen online a bude přístupný všem zájemcům.

Letošní ročník veletrhu CZECH TRAVEL MARKET se těší podpoře významných institucí. Záštitu této akci udělily Fórum cestovního ruchu, agentura CzechTourism, Ministerstvo pro místní rozvoj ČR, Svaz obchodu a cestovního ruchu České republiky a Městská část Praha 18.

 






Více
Sociální sítě