CZECH TRAVEL MARKET
Odebírat novinky
Místo konání - LETŇANY
PVA EXPO PRAHA Výstaviště Letňany

PŘEDSTAVUJEME ÚČASTNÍKY CHORVATSKÉHO WORKSHOPU


Croatian National Tourist Board (Chorvatské turistické sdružení) vás srdečně zve na CHORVATSKÝ WORKSHOP konaný v rámci mezinárodního kontraktačního dne cestovního ruchu CZECH TRAVEL MARKET na výstavišti PVA EXPO PRAHA v Letňanech.

 

Účastníci CHORVATSKÉHO WORKSHOPU:

Cestovní kancelář nabízí soukromé ubytování v oblasti města Malinska a na ostrově Krk.

Croatia Airlines, chorvatská národní letecká společnost a člen Star Alliance, provozuje pravidelné linky a charterové lety. Za čtyřiatřicet let existence a poskytování služeb osobní dopravy spojuje společnost chorvatská města s nejvýznamnějšími evropskými metropolemi.

Po celý rok můžete létat do Amsterdamu, Vídně, Bruselu, Kodaně, Dublinu, Frankfurtu, Londýna, Mnichova, Paříže, Říma, Sarajeva, Skopje a Curychu.

V rámci Chorvatska spojují lety Croatia Airlines Záhřeb s Dubrovníkem, Splitem, Zadarem, Pulou a Osijekem.

Flotila se skládá ze 13 letadel – dvou Airbusů 320, pěti Airbusů 319 a šesti letounů Dash 8-Q400.

Společnost věnuje velkou pozornost důvěře a spokojenosti cestujících, a proto neustále zlepšuje a rozvíjí kvalitu svých služeb.

Crvena Luka d.d. z Chorvatska je společnost, která působí jako resort (Crvena Luka Resort) vedle královského města Biograd na Moru v Zadarské oblasti, nedalekých měst Zadar, Šibenik a Split. Turistická tradice v resortu Crvena Luka začíná v roce 1962. Je to jedna z nejkrásnějších zátok ve středu Dalmácei s přírodní písečnou pláží. Stín borovic a mělké moře s písčitým dnem z něj dělá ideální destinaci pro rodinné cestovatele, ale i pro ostatní hosty, kteří si chtějí užít klid a pohodu. Resort Crvena Luka byl do 4hvězdičkového resortu kompletně zrekonstruován v roce 2013. Jedná se o komplex skládající se z 69 hotelových pokojů, 31 hotelových apartmánů, 46 superior apartmánů a 20 vil, celkem 166 ubytovacích jednotek. Resort má také 2 a la carte restaurace a 1 hlavní restauraci, wellness & spa centrum, plážový bar a multifunkční zasedací místnosti. Kapacita resortu je 800 lůžek, ale vzhledem k poloze budov a ubytovacích jednotek nemají naši hosté pocit přelidněnosti nebo masové turistiky. Záměrem bylo vytvořit luxusní resort určený pro hosty, kteří si chtějí užít přírodní prostředí a klid.

• Celková plocha: 67 000 m²

• Zastavěná plocha: 18.000 m2

• Plocha s možností výstavby: 25.000 m2

• 166 ubytovacích jednotek

• Poslání a vize:

Vytvořit luxusní resort určený pro hosty, kteří si chtějí užít přírodní prostředí a klid.

ERBA doo

Působí jako cestovní kancelář a současně nabízí služby poradenství v cestovním ruchu.
Společnost se zabývá e-mobilitou a již desítky let úspěšně kombinuje e-mobilitu a cestovní ruch. Jsme pořadatelem největší rally e-vozidel na světě, která se od roku 2014 koná v Chorvatsku s mezinárodními účastníky z EU i mimo ni. Jsme původci myšlenky označit Chorvatsko jako „e-mobility friendly“ turistickou destinaci a naše rallye elektromobilů „Nikola Tesla EV Rally Croatia“ je známou značkou v celé Evropě a ve světě. Kromě rally organizujeme incentivní cesty pro jiné společnosti udržitelným způsobem (elektrická vozidla, biopotraviny, přírodní krásy a kulturní dědictví).
Incomingová cestovní kancelář.
Hotelová skupina Jadran je jedním z lídrů v cestovním ruchu na Jadranu. Skupina v současnosti působí ve čtyřech destinacích: Crikvenická riviéra, Makarská riviéra, Postira na ostrově Brač a Omišalj na ostrově Krk, a má přes 1700 ubytovacích jednotek v hotelech a resortech a přes 1300 parcel v kempech.
Katarina Line je přední DMC v Kvarneru- Chorvatsko a přední společnost pro malé výletní lodě. Nabízí týdenní garantované plavby od dubna do poloviny října z hlavních turistických center; Opatija, Split a Dubrovník s flotilou více než 50 plavidel v šesti různých kategoriích. Naše plavby nebo pozemní trasy dávají cestovatelům možnost prozkoumat ohromující přírodní prostředí a malebná středomořská městečka při „přeskakování“ z jednoho ostrova na druhý. Tento jedinečný způsob cestování a poznávání pobřežních měst je jedním z nejoblíbenějších a nejjednodušších způsobů, jak zažít pravé Chorvatsko. S našimi „pozemními a plavebními“ programy mají cestovatelé příležitost prozkoumat pobřežní a kontinentální Chorvatsko a také sousední země. S více než 30 lety zkušeností poskytuje vysoce vzdělaný tým oddaných cestovních profesionálů dokonalé služby a odborné znalosti a pokračuje v navrhování a vývoji jedinečných zájezdů vytvořených k dokonalosti, ať už na souši nebo na moři.
Region Kvarner je jiný název pro Přímořské-horskou župu a zahrnuje geograficky a kulturně jedinečnou kombinaci pobřeží, ostrovů a hor. Atraktivní a moderní turistická destinace se středomořským klimatem je destinací zdraví, vůně a chuti, dobrého jídla, vína a špičkové gastronomie, bohatého přírodního a kulturního dědictví, ideální pro dovolenou všech generací.
Jsme rodinná cestovní kancelář, která působí na trhu a v cestovním ruchu již 30 let.
Cestovní kancelář nabízí služby přijímání a ubytování zahraničních hostů v ubytovacích jednotkách (penziony, hotely, apartmány).
Cestovní kancelář Ružmarin má dlouholeté zkušenosti s prodejem hotelového a soukromého ubytování v oblasti střední Dalmácie i mimo ni. Kromě ubytování nabízíme tematické zájezdy, transfery a široký výběr výletů.

Poskytování ubytovacích služeb ve 3 hotelech (Hrvatsko Zagorje a Dalmácie).

Hotel Kaj ****
Maria Bistrica
Hotel Nestos ****
Duće
Turistické letovisko Sagitta
Ruskamen

Poskytujeme ubytování v soukromí na ostrově Krk ve městech Baška, Šilo a Punat. Zajišťujeme transfery po okolí. Nabízíme atrakce na ostrově Krk:  Bašské akvárium, Akvárium-terárium Krk, Tropické akvárium Krk, jeskyně Biserujka.

Liberta Travel je online cestovní kancelář se sídlem v Nové Gradišce. Naším primárním cílem je propagovat venkovský a alternativní cestovní ruch v Brodsko-Posavské župě a východní části Chorvatska (Slavonie a Baranja) využitím jeho neprozkoumaného potenciálu. V Liberta Travel se specializujeme na poskytování široké škály cestovních služeb, které splňují vaše jedinečné potřeby, jako jsou jednodenní výlety, individuální výlety, víkendové pobyty ve městě, školní výlety, teambuildingové výlety, svatební cesty a soukromé skupinové výlety.
Alotmánové a skupinová kapacity v hotelech a apartmánech na Istrii, Kvarneru, ostrovech a Dalmácii. Hotely a soukromé apartmány, služby výletů, průvodců, prodej vstupenek, doprava, cykloturistika. Online rezervace Chorvatska na jednom místě!

Nabízíme ubytování v hotelu PALCICH – Plitvická jezera a v hotelu BELVEDER – město Pag.

Turistické sdružení Záhřebské župy je veřejná nezisková organizace zřízená na základě zákona o turistických sdruženích a podpoře chorvatského cestovního ruchu pro Záhřebskou župu, jejímiž členy jsou turistická sdružení obcí, měst, městeček a oblastí zřízených v Záhřebském kraji. Záhřebská župa je známá jako „Zelený prstenec Záhřebu“. Turistické sdružení Záhřebské župy vykonává činnosti vyplývající z úkolů turistických sdružení definovaných zákonem o turistických sdruženích a podpoře chorvatského cestovního ruchu. Zlepšuje pobyt turistů, propagaci turistického produktu a rozvoj povědomí o významu a efektech cestovního ruchu a přidává nový prvek chytrého turistického produktu v oblasti destinace s důrazem na udržitelnost a zelenou turistiku.

Turistické sdružení Záhřebské župy koordinuje a dohlíží na práci soustavy turistických sdružení Záhřebské župy, která zahrnuje celkem devět měst, dvě obce a jednu oblast.

 






Více
Sociální sítě