CZECH TRAVEL MARKET
Odebírat novinky
Místo konání - LETŇANY
PVA EXPO PRAHA Výstaviště Letňany

e-SALON a další podzimní veletrhy POKRAČUJÍ v přípravách


Přestože aktuální situace v České republice zasáhla do říjnového kalendáře veletrhů v PVA EXPO PRAHA, listopadové a prosincové akce intenzivně pokračují v přípravách na své konání podle plánu. Na které veletrhy se můžete těšit?

Již ve dnech 12. až 15. listopadu se bude konat třetí ročník úspěšného veletrhu čisté mobility e-SALON. Na něm se představí novinky věhlasných automobilových značek v národních premiérách, supervýkonné dobíjecí technologie, motocykly a další vozítka s alternativním pohonem. Ke slovu se dostanou také vizionáři v oblasti letectví a nebude chybět ani bohatý doprovodný program pro odbornou i širokou veřejnost.

Profesionálové z oblasti cestovního ruchu se společně sejdou na veletrhu CZECH TRAVEL MARKET ve dnech 24. a 25. listopadu. Tato akce je informační, nákupní a prodejní příležitostí pro cestovní kanceláře, cestovní agentury, turistické destinace, dopravce, hotely, poskytovatele služeb a další subjekty.

V termínu 24. až 26. listopadu se bude na letňanském výstavišti konat jubilejní 10. ročník středoevropského veletrhu autobusů, hromadné dopravy, garážové a servisní techniky. CZECHBUS je interaktivním, specializovaným B2B veletrhem se zaměřením na problematiku české a středoevropské silniční hromadné dopravy a návštěvníkům představí aktuální novinky a trendy oboru.

Dny 10. až 13. prosince budou patřit tradičně vánoční náladě a nákupům pod stromeček, které zajistí veletrh dárků, dekorací a spotřebního zboží STŘÍBRNÉ VÁNOČNÍ DNY. Na této akci najdou návštěvníci nejen inspiraci pro nejoblíbenější svátky v roce, ale také bohatý program pro celou rodinu.






Více
Sociální sítě