CZECH TRAVEL MARKET
Odebírat novinky
Místo konání - LETŇANY
PVA EXPO PRAHA Výstaviště Letňany

SLOVENSKÝ WORKSHOP v Praze


                      

 

Dovolujeme si VÁS pozvat na SLOVENSKÝ WORKSHOP v Praze, který se uskuteční v rámci veletrhu Czech Travel Market ve středu 30. 10. 2019 od 9:00 hod.

 

Organizátorem Slovenského workshopu je Ministerstvo dopravy a výstavby – Zahraniční zastoupení cestovního ruchu SR v ČR ve spolupráci se společností ABF a.s. Připravily jsme pro VÁS bohatou nabídku produktů cestovního ruchu ze všech končin Slovenska, se záměrem aktívnějšího pracovního propojení s českými partnery. Cílem slovensko-českých jednání je vylepšit stávající spolupráci  s českými cestovními kanceláři, zároveň navázat nové pracovní vztahy a tím zvýšit počet českých klientu přicházejících na Slovensko.  Slovenské subjekty vyhledávají tuto platformu i z důvodu představení svých novinek.

 

Příjezdový cestovní ruch z České republiky na Slovensko zaznamenává v posledním období velmi pozitivní růst.  Česká republika je pro aktivní cestovní ruch Slovenské republiky TOP primárním trhem a v zásadě každý třetí zahraniční návštěvník Slovenska je z České republiky. V roce 2018 strávilo na Slovensku dovolenou celkem 701 642 českých návštěvníků, co je o 8,7 % více než v r. 2017. Čeští turisté byli první i v počtu přenocování, tam jsme zaznamenali nárůst o 9%, jedná se o celkovou hodnotu 1 926 735 přenocovaní. Těší nás, že první půlka roku 2019 se vyvíjela stejným směrem.  V počtu návštěvnosti  jsme zaznamenali  nárůst o 12,1 %, konkrétně k nám přicestovalo a oficiálně se na Slovensku ubytovalo 323 080 českých turistů. Počet přenocovaní v první polovině roku 2019 dosáhlo hodnotu 833 655, jedná taktéž o nárůst o 12,1 %.

 

Věříme, že si najdete chvilku a budete součástí SLOVENSKÉHO WORKSHOPU v PRAZE!

 

Těšíme se na pracovní jednání s VÁMI!

 

Ministerstvo dopravy a výstavby – Zahraniční zastoupení slovenského cestovního ruchu v ČR zabezpečuje ucelenou prezentaci a propagaci Slovenska jako zajímavé destinace cestovního ruchu s cílem zvyšovat incoming z České republiky.

 

Slovensko je nádherné a snadno dostupné; nabízí na malém prostoru obrovskou rozmanitost cestovatelských, horských, vodáckých, cyklistických, lázeňských a spousty dalších zážitků. Na stránkách www.slovakia.travel získáte všechny potřebné informace o Slovensku jako turistické destinaci.

 






Více
Sociální sítě